Gecertificeerd maatwerkadvies

Gecertificeerd maatwerkadvies voor energiebesparing

Bent u op zoek naar mogelijkheden om energie te besparen in de woning?
Wij stellen graag een advies op maat op met maatregelen die voor u interessant zijn om uit te voeren. Het opstellen van een energieadvies doen wij op basis van een bezoek aan de woning.

Hieruit volgt:
ons energie-advies voor uw woning. In deze rapportage vindt u de huidige prestatie van uw woning en maatregelen om de prestatie te verbeteren. Van deze maatregelen geven wij aan wat de investering en terugverdientijd is. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden voor uw woning. Hiermee kunt u aan de slag om uw woning daadwerkelijk energiezuinig te maken. Ook tijdens de uitvoering kunnen we u begeleiden. Wanneer u overgaat tot actie kunnen we u verder helpen met het beoordelen van offertes en begeleiding tijdens de uitvoering van de energiebesparende maatregelen.
Wat doen wij voor u?
Wij bekijken de bouwkundige staat van de woning: is er isolatie aanwezig? welke beglazing is er aanwezig? Ook bekijken we de installatie- technische staat van de woning: hoe wordt er geventileerd? Welk stooktoestel is er aanwezig? Zijn er besparende maatregelen toegepast? Wordt er zelf energie opgewekt?

Vragen? Neem contact op:

Telefoon
076 587 58 80
E-mail
info@aveb.nl
Hoofdkantoor
Neerloopweg 5a9 4814 RS Breda

Gecertificeerd maatwerkadvies in samenwerking met:


>> Gecertificeerd maatwerkadvies TRIODOS Bank


>> Energie-index ABN AMRO

Direct aanvragen:


Ik wens:

Heeft u al een klantenkaart van Cashback World?

Heeft u geen klantenkaart van Cashback World, maar wilt u een AVEB klantenkaart?

Bespaartips ontvangen?

Schrijf je in en ontvang updates en bespaar alerts.