Energie-index ABN AMRO

Energie-index ABN AMRO

Bij de ABN AMRO bank is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een rentekorting van 0.20% als u een nieuwbouwwoning koopt met een EPC-norm van maximaal 0,4 of als u een bestaande woning koopt met een energie-index tussen 0 en 0,7.

Het opstellen van de energie-index doen we na de opname van de woning. De kosten hiervoor bedragen 250 euro inclusief btw. Wanneer de eis van 0,7 niet wordt gehaald, kunnen we dit aanvullen met een adviesrapport, waarin verschillende mogelijkheden worden opgenomen om alsnog deze eis te halen. De meerkosten van een maatwerkadvies bedragen 100 euro inclusief btw.

Een gecertificeerd maatwerkadvies geeft u inzicht hoe u uw woning kunt verduurzamen. In de rapportage vindt u de huidige prestatie van uw woning en de maatregelen om de prestatie te verbeteren. Van deze maatregelen geven wij aan wat de investering en de terugverdientijd is. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden van uw woning. Ook kunnen we (laten) begeleiden bij de uitvoering van de maatregelen.

Contactgegevens

Maatwerkadvies nodig?
Vraag hier direct uw maatwerkadvies aan.
Telefoon
076 587 58 80
E-mail
info@aveb.nl
Hoofdkantoor
Neerloopweg 5a9 4814 RS Breda

Direct aanvragen:


Ik wens (maak uw keuze):

Heeft u al een klantenkaart van Cashback World?

Heeft u geen klantenkaart van Cashback World, maar wilt u een AVEB klantenkaart?

Bespaartips ontvangen?

Schrijf je in en ontvang updates en bespaar alerts.