Energie-index ABN AMRO / Rabobank

Energie-index ABN AMRO / Rabobank

Bij de ABN AMRO / Rabobank is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een rentekorting van 0.20% als u een nieuwbouwwoning koopt met een EPC-norm van maximaal 0,4 of als u een bestaande woning koopt met een Energie-Index (E.I.) tussen 0 en 0,7.

Voor het opstellen van de Energie-Index doen we onderzoek naar de woning.

Voor woningen gebouwd vanaf 1 januari 2011 is het aanleveren van de volledige EPG-berekening voldoende om de Energie-Index op te stellen.

De kosten hiervoor bedragen € 275,00  inclusief btw.

Woningen gebouwd voor 1 januari 2011 hebben een lager bouwbesluiteis (EPC) gehad. Wilt u weten hoe u aan de huidige eis van de Energie-Index van 0,7 of lager kan voldoen of heeft u al aanpassingen aan uw woning gedaan (bijv. zonnepanelen of warmtepomp), dan kunnen wij deze aanpassingen doorberekenen en verwerken in een gecertificeerd maatwerkadvies. In de rapportage vindt u de huidige prestatie van uw woning en de maatregelen om de prestatie te verbeteren. Van deze maatregelen geven wij aan wat de investering en de terugverdientijd is. Zo krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden van uw woning. Ook kunnen we u begeleiden bij de uitvoering van de maatregelen.

De kosten hiervoor bedragen dan € 375,00 incl. btw

 

Contactgegevens

Maatwerkadvies nodig?
Vraag hier direct uw maatwerkadvies aan.
Telefoon
076 587 58 80
E-mail
info@aveb.nl
Hoofdkantoor
Neerloopweg 5a9 4814 RS Breda

Direct aanvragen:


Ik wens (maak uw keuze):

Heeft u al een klantenkaart van Cashback World?

Heeft u geen klantenkaart van Cashback World, maar wilt u een AVEB klantenkaart?

Bespaartips ontvangen?

Schrijf je in en ontvang updates en bespaar alerts.