Energie comfortscan

Energie- en Comfortscan

HEEFT U DUURZAME AMBITIES?
– Wilt u energieverbruik en -kosten besparen?
– Wilt u het binnenklimaat van uw kantoor verbeteren?
– Wilt u maximaal rendement uit uw personeel halen door meer comfort te bieden?

Met onze Energie & Comfortscan kunnen wij u een maatwerk oplossing bieden.

Onze praktisch ingestelde adviseurs bieden expertise met een palet van duurzaamheid, bouwkunde en installatietechniek. Wij leggen het verband tussen huurder, verhuurder en het verduurzamen van uw vastgoed. Wij helpen u met energetische maatregelen die gedoseerd kunnen worden toegepast. Dat doen wij met de Energie- en Comfort scan.

Contactgegevens

Telefoon
076 587 58 80
E-mail
info@aveb.nl
Hoofdkantoor
Neerloopweg 5a9 4814 RS Breda
Scan aanvragen
Vraag hieronder uw scan aan.
Wat doen wij voor u?
Wij houden een intakegesprek en maken een opname van uw gebouw. Bouwkundig wordt de thermische schil beoordeeld op warmteverlies. Installatietechnisch beoordelen wij de klimaatregeling, verlichting, warmtapwater, gebouw-beheerinstallaties en transport. Vervolgens brengen wij de energieverliezen en kosten van uw gebouw in kaart. Het is mogelijk onderscheid te maken tussen eigenaar en gebruikerskosten. De analyse van uw energierekeningen en contracten met derden maakt ook onderdeel uit van de energiescan. De scan sluiten wij af met een advies voor energie- besparende maatregelen die aansluiten bij uw ambities.
Het resultaat van de scan
Op basis van de scan van uw gebouw maken wij een rapportage. Hierin wordt voor u inzichtelijk gemaakt waar de energetische pijnpunten in uw gebouw zitten. Wij maken een voorstel met verbetermaatregelen aan uw gebouw. We zetten op een rij hoe u energie kunt besparen, hoeveel u daarvoor moet investeren en op welke termijn u de investering kunt terugverdienen. Aan u de keus welke van deze maatregelen passen bij uw ambitie. Wanneer u overgaat tot actie kunnen we u verder helpen met het beoordelen van offertes en begeleiding tijdens de uitvoering van de energiebesparende maatregelen.

Energie- & Comfortscan aanvraag:

Informatie over het pand:

Bespaartips ontvangen?

Schrijf je in en ontvang updates en bespaar alerts.