Opleiding energieadviseur

Energieadviseur opleiding / cursus volgen?

AVEB is een bedrijf met veel praktijkervaring. Deze ervaring en kennis brengen we graag over op anderen.

EPA-W Opnemer/EPA-W Adviseur

We leiden EPA-W opnemers op met de cursus EPA-W voor opnemers (2 dagen).  We leiden ook EPA-W adviseurs op met de cursus EPA-W voor adviseurs (3 dagen). Op de eerste cursusdag EPA-W opnemer behandelen we ISSO 82.1 en op de tweede dag nemen we proefexamens door. Op de derde cursusdag voor EPA-W adviseur gaan we in op het maatwerk en examentraining.

Het diploma EPA-W opnemer is door de overheid als voorwaarde gesteld voor het diploma tot adviseur. Er wordt gebruik gemaakt van de bijbehorende ISSO 82.1 en BRL publicaties (9500-01 en 9500-02). Klik op aanmelden opleiding als u zich wilt inschrijven:

EPA-U Adviseur Energielabel Utiliteit

Volg bij AVEB de 3-daagse opleiding EPA adviseur Energielabel utiliteitsbouw (EPA-U) voor het kunnen verstrekken van het energielabel voor utiliteitsbouw. Er wordt gebruik gemaakt van de ISSO  75.1 en BRL publicatie 9500-03.

EPA-U adviseur Maatwerkadvies Utiliteit

Naast de EPA-U opleiding tot adviseur kunt u ook de 2-daagse vervolgcursus EPA maatwerkadvies utiliteitsbouw volgen om aanvullend een maatwerkadvies utiliteitsbouw te kunnen geven. Er wordt gebruik gemaakt van de ISSO  75.1 en BRL publicaties 9500-03 en 9500-04.

Het EPA-U maatwerkadvies geeft inzicht in de bouwkundige en installatietechnische verbetermaatregelen. Een goede aanvulling voor de EPA-U adviseur die zich wil kunnen richten op de bestaande utiliteitsbouw.

EPA-N adviseur Energielabel Nieuwbouw Utiliteit

Wij zijn sinds 2017 gecertificeerd om ook de cursus EPA-N adviseur te geven. Als EPA-N adviseur bent u in staat een energielabel voor nieuwbouw Utiliteit op te stellen. De cursusduur is 3 dagen. Er wordt gebruik gemaakt van de BRL publicatie 9500-06.

Na deze cursussen kunnen de cursisten zich inschrijven voor het landelijk examen dat wordt afgenomen door CITO Nederland. De groepsgrootte is minimaal 3 cursisten en maximaal 10 cursisten per training. Bij voldoende deelname worden de data van de cursus en de locatie in de omgeving van Breda gepland.

Klik op Aanmelden opleiding als u zich wilt inschrijven:

Aanmelden & contact

Aanmelden
Meld je hieronder aan voor de opleiding.
Telefoon
076 587 58 80
E-mail
info@aveb.nl
Hoofdkantoor
Neerloopweg 5a9 4814 RS Breda
Wat zijn de kosten?
  • De kosten voor deelname aan een tweedaagse training bedragen: € 875,00 per persoon (ex btw).
  • De kosten voor deelname aan een driedaagse training bedragen € 1312,50 per persoon (ex btw).
Inclusief: koffie, thee, lunch en map Exclusief:  ISSO publicaties (€ 75,— exclusief btw) , examenkosten.

Meld je nu aan


Ik schrijf mij in voor:

Bespaartips ontvangen?

Schrijf je in en ontvang updates en bespaar alerts.